Zyre për Shërbime Juridike dhe Ekonomike “Norma”

Përpilimi i Ankesave, Padive, Planeve te bIznesit,Plotesimi i granteve, plotësimi i kërkesave, mendimeve dhe keshëlliva juridike dhe ekonomike.


+386 49 921 295

liridon.milan@hotmail.com

Rruga “Dëshmorët e Kombit” 70000 Ferizaj, Kosovo

<div class="rq0escxv l9j0dhe7 du4w35lb j83agx80 cbu4d94t pfnyh3mw d2edcug0 hpfvmrgz p8fzw8mz pcp91wgn iuny7tx3 ipjc6fyt"></div>

Rreth nesh!

Zeropese.com është medium në pronësi të Media 05 BI.
Është themeluar me 2 qershor 2014.
Media zeropese.com është medium i pavarur me qëllim të informimit të ngjarjeve të nivelit lokal dhe rajonal, nxitjes së iniciativave për veprim!
  • 1
  • 2
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]