Arrini klientët tuaj nga Rajoni i Ferizajt – ne e çojmë reklamën te klientët tuaj potencial!

Arrini klientët tuaj nga Rajoni i Ferizajt duke përzgjedhur njërën nga pakot e ‘Kampanjës suaj të Marketingut’!

Ju kryeni punën tuaj – ne e çojmë reklamën te klientët tuaj potencial!

 Disiplina e marketingut po ndryshon çdo ditë. Ata që nuk përditësohen po i zë rrota e kohës!

Ato që besojnë në të bërit vetmarketing – po rrinë në një zonë rehatie duke ia mohuar biznesit të vet mundësinë për të arrirë të klientët të cilët mund të jenë të interesuar e përmes marketingut synohet të bëhen të interesuar edhe ata që mund të mos kenë qenë të interesuar tani. Ju mund të keni një specialist të mediave sociale që e bënë si e bënë kampanjën virtuale, por siç mund ta shihni – fatkeqësisht prej atij marketingu arrini veç te një grup i caktuar i njerëzve.

Na leni neve ‘Kampanjën tuaj të Marketingut’ zgjidhni pakën ‘Premium’ dhe shihni rezultatet brenda pak javësh. Ja pse :

  1. Reklama juaj listohet në www.zeropese.com/biz dhe përmes sistemit tonë të marketingut ajo reklamë shihet në çdo artikull/publikim tonë! Me mija njerëz e shohin domosdo!
  2. Social Media Marketing
  3. Reklama juaj vendoset disa herë në story në facebook dhe instagram në faqen https://www.facebook.com/zeropesecom dhe https://www.facebook.com/bizneseteferizajt dhe në faqet në instagram https://www.instagram.com/ferizajzeropese dhe https://www.instagram.com/zeropesebiz/.
  4. Nëse zgjidhni pakon ‘Premium’ për vit muaj ne ju rekomandojmë faqen tuaj të facebook deri 10 000 firends, ndërsa për pakon standard për një vit 1000 friends!
  5. Nëse zgjidhni pakon ‘Premium’ atëherë për 10 ditë e bëjmë sponsor biznesin tuaj përmes faqes https://www.facebook.com/bizneseteferizajt.
  6. Artikull  i sponsoruar

Ne ndërtojmë shkrim në formë të lajmit për biznesin tuaj. Si lajm ka gjasa më të mëdha për t’u shfletuar reklama juaj dhjeta herë më shumë se si një reklamë e zakonshme. Kjo është pjesë e pakos ‘Premium’.

  • Nëse keni konkurse, shpallje e njoftime tjera, ato i bëjmë pa pagesë!

Pako bazike është për bizneset e vogla, për t’i ofruar mundësinë e prezencës virtuale. Ndërsa pako ‘Standard dhe Premium’ është për bizneset e mesme, të mëdha dhe korporata.

<p>http://zeropese.com/ info@zeropese.com Rr. Zahir Pajaziti 70000 Ferizaj, Kosovo 70000 Ferizaj, Kosovo</p>

Rreth nesh!

Zeropese.com është medium në pronësi të Media 05 BI.
Është themeluar me 2 qershor 2014.
Media zeropese.com është medium i pavarur me qëllim të informimit të ngjarjeve të nivelit lokal dhe rajonal, nxitjes së iniciativave për veprim!
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]