Akademia 23

Akademia23.com

Kurse/ Trajnime/ Seminare

Gjuhë të huaja/ Shkenca ekzakte dhe humane/  Teknologji/ Dizajn Grafik dhe Multimedia

Programe për zhvillim në karrier

<a href="https://www.facebook.com/23akademi/">https://www.facebook.com/23akademi/</a>

Rreth nesh!

Zeropese.com është medium në pronësi të Media 05 BI.
Është themeluar me 2 qershor 2014.
Media zeropese.com është medium i pavarur me qëllim të informimit të ngjarjeve të nivelit lokal dhe rajonal, nxitjes së iniciativave për veprim!
  • 1
  • 2
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]