Arrini klientët tuaj

nga Rajoni i Ferizajt duke përzgjedhur njërën nga pakot e ‘Kampanjës suaj të Marketingut!’

Ju kryeni
punën tuaj

Ne e çojmë reklamën te klientët tuaj potencial!

Shërbimet tona

Disiplina e marketingut po ndryshon çdo ditë. Ata që nuk përditësohen po i zë rrota e kohës!

Ato që besojnë në të bërit vetmarketing – po rrinë në një zonë rehatie duke ia mohuar biznesit të vet mundësinë për të arrirë të klientët të cilët mund të jenë të interesuar e përmes marketingut synohet të bëhen të interesuar edhe ata që mund të mos kenë qenë të interesuar tani. Ju mund të keni një specialist të mediave sociale që e bënë si e bënë kampanjën virtuale, por siç mund ta shihni – fatkeqësisht prej atij marketingu arrini veç te një grup i caktuar i njerëzve.

Na leni neve ‘Kampanjën tuaj të Marketingut’ zgjidhni pakën ‘Premium’ dhe shihni rezultatet brenda pak javësh. Ja pse :

Listimi

Reklama juaj listohet në zeropese.com/biz dhe përmes sistemit tonë të marketingut ajo reklamë shihet në çdo artikull/publikim tonë! Me mija njerëz e shohin domosdo!

Artikull i sponsoruar

Ne ndërtojmë shkrim në formë të lajmit për biznesin tuaj. Si lajm ka gjasa më të mëdha për t’u shfletuar reklama juaj dhjeta herë më shumë se si një reklamë e zakonshme. Kjo është pjesë e pakos ‘Premium’.

Nëse keni konkurse, shpallje e njoftime tjera, ato i bëjmë pa pagesë!

Social Media Marketing

Reklama juaj vendoset disa herë në story në facebook dhe instagram në faqen https://www.facebook.com/zeropesecom dhe https://www.facebook.com/bizneseteferizajt dhe në faqet në instagram https://www.instagram.com/ferizajzeropese dhe https://www.instagram.com/zeropesebiz/.

Nëse zgjidhni pakon ‘Premium’ për vit muaj ne ju rekomandojmë faqen tuaj të facebook deri 10 000 firends, ndërsa për pakon standard për një vit 1000 friends!

Nëse zgjidhni pakon ‘Premium’ atëherë për 10 ditë e bëjmë sponsor biznesin tuaj përmes faqes https://www.facebook.com/bizneseteferizajt.

Pse të na zgjidhni ne?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapib, viva la vida penci design.

01

Numër 1 në Rajonin e Ferizajt

- Zeropese.com është media më e vizituar në Rajonin e Ferizajt sipas të gjitha platformave që analizojnë të dhënat e brendshme të ueb faqeve virtuale.

02

Top 200 faqet shqip

- Media më neutrale dhe më gjithëpërfshirëse në Rajonin e Ferizajt
- 85.70% të publikut nga Rajoni i Ferizajt (Ferizaj, Shtime, Kaçanik, Han i Elezit dhe Shtërpcë) por dhe nga gjitha shqiptare!
- Në top 200 faqet më të vizituara shqiptare
- Në top 200 mijë faqet në nivel global

Na kontaktoni

Na shkruani, thirrni në cfaredo kohe!

Email adresa

zeropesebiz@gmail.com
info@zeropese.com

Numri i telefonit

+383 44 915 405

Rreth nesh!

Zeropese.com është medium në pronësi të Media 05 BI.
Është themeluar me 2 qershor 2014.
Media zeropese.com është medium i pavarur me qëllim të informimit të ngjarjeve të nivelit lokal dhe rajonal, nxitjes së iniciativave për veprim!
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]