Home Punëtor Fizik (10), Llamarinist (4), Mjeshtër i Hidroizolimeve (4) / Capari

Punëtor Fizik (10), Llamarinist (4), Mjeshtër i Hidroizolimeve (4) / Capari

by 05
0 comment

“NTP CAPARI”

Eshtë kompani private shumëvjeçare e cila merret kryesisht me kontraktimin e objekteve afariste në kryerjen e hidroizolimit te çative te rrafshta si dhe të gjitha punimet dhe detalet në fushën e llamarinave.   

Lokacioni:Ferizaj, mirepo inkurajohen te aplikojne edhe banoret e Prishtines, Lipjanit, Gadimes dhe Babushit.

Kompania jonë ofron kushte të veçanta, siguri në vendpunishte dhe staf profesional. Me këtë rast ftojme te gjithë të interesuarit për punë që të bëhen pjesë e kompanisë tonë në vendpunishten më të madhe në Ballkan Prishtina Mall.

Punëtor Fizik (10),

Llamarinist (4),

Mjeshtër i Hidroizolimeve (4)

Kualifikimet:

  • Të jetë i moshes mbi 18 vjeç dhe shtetas i Kosovës;
  • Të ketë përvojë pune në fushën relevante; 
  • Të ketë shkathtesi organizative dhe të menaxhimit te kohës.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes email adresës ntpcapari@hotmail.com apot përmes numrit të kontaktit +38348407008 deri me date 01.09.2022

Job Category: llamarinist mjeshtër i hidroizolimeve Punëtor fizik
Job Type: Orar i plotë
Job Location: Ferizaj Lipjan Prishtinë

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx

Rreth nesh!

Zeropese.com është medium në pronësi të Media 05 BI.
Është themeluar me 2 qershor 2014.
Media zeropese.com është medium i pavarur me qëllim të informimit të ngjarjeve të nivelit lokal dhe rajonal, nxitjes së iniciativave për veprim!
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]