Home Promotere sezonale/(1) Idea-M

Promotere sezonale/(1) Idea-M

by 05
0 comment

IDEA-M SHPK është kompani që bën shitjen me shumicë dhe pakicë të materialit shkollor dhe zyrtar. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e kompanisë sonë, ftohen që të aplikojnë për poziten e hapur të punës:

Promotere sezonale 

Konkursi ka të bëjë me promocion të produkteve shkollore në markete, është sezonal dhe ka kohëzgjatje rreth 10-15 ditë, periudha e perafert “25 Gusht – 5 Shtator”.


-Lista e komunave ku mund të aplikoni:

  1. PRIZREN
  2. MITROVICE
  3. GJILAN
  4. PEJE
  5. FERIZAJ
  6. PRISHTINE & FUSHE KOSOVE

-Kualifikimet e domosdoshme :
Aftësi të mira komunikative .
Shkollimi i mesëm .
Menaxhim i punës dinamike dhe presionit .

-Detyrat dhe përgjegjësite:
Ekspozimi dhe mirëmbajtja e produkteve në rafta.
Reklamimi dhe shitja e produkteve.
Formulimi i porosive.

-Kufizimet:
Nuk lejohet përdorimi i telefonit gjatë punës.
Nuk lejohen veshjet sportive në vend të punës.

Orari i punës :
* Full time
12:00 – 21:00 .

Pauza :
1 orë .

Konkurentet e interesuar duhet të dergojnë një CV në emailin :
info@idea-rks.com

***JU LUTEM QE NE EMAIL TE CEKET KOMUNA PER TE CILEN PO APLIKONI***  

CV-JA duhet domosdoshmërisht të përmbajë :
* Informata kontaktuese .
* Informata rreth shkollimit.
* Fotografi .

Job Category: Promotere sezonale
Job Type: Sezonal
Job Location: Ferizaj

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx

Rreth nesh!

Zeropese.com është medium në pronësi të Media 05 BI.
Është themeluar me 2 qershor 2014.
Media zeropese.com është medium i pavarur me qëllim të informimit të ngjarjeve të nivelit lokal dhe rajonal, nxitjes së iniciativave për veprim!
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]