Home Asistent/e të Shitjes (6), Merchandisers (2), Depoist /AXIOM

Asistent/e të Shitjes (6), Merchandisers (2), Depoist /AXIOM

by 05
0 comment
Job Category: Agjent i shitjes depoist Merchandisers
Job Type: Orar i plotë
Job Location: Ferizaj Prishtinë

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx

Rreth nesh!

Zeropese.com është medium në pronësi të Media 05 BI.
Është themeluar me 2 qershor 2014.
Media zeropese.com është medium i pavarur me qëllim të informimit të ngjarjeve të nivelit lokal dhe rajonal, nxitjes së iniciativave për veprim!
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]